Nieuws & Events

75 Jaar Innovaders

Meer dan 100.000 bedrijven rekenen al 75 jaar op 10 INNOVADERS!

December 2022

75 jaar geleden werden, dankzij de Wet De Groote, de eerste collectieve innovatiecentra opgericht. Hun missie? Toegepast collectief onderzoek opzetten om zo de innovatiekracht van de bedrijven in hun sector te versterken. Deze centra hebben zich in 2020 verenigd onder de noemer INNOVADERS. Ze hebben nog steeds dezelfde missie en staan elk jaar tienduizenden Belgische bedrijven bij, vooral KMO’s.

Lees meer: 75 jaar Innovaders

UWE ontmoet Innovaders

Op 30 juni 2021 ontvingen de Innovaders en verschillende beroepsfederaties de heren Jean-Christophe Dehalu en Olivier de Wasseige en mevrouw Cecile Neven van de UWE in de gebouwen en labo’s van het WTCB, waar de innovaders een overzicht gaven van hun specifieke meerwaarde voor het bedrijfsleven en van gedachten gewisseld werd over verschillende thema's. Een bezoek aan de labo's en mobiele hub van het WTCB besloot deze boeiende ontmoeting.

Fill 4

INDUSTRIE PARTNERSCHAP

#industriepartnerschap bundelt de expertise van 17 Vlaamse innovatiepartners - waaronder niet minder dan zes innovaders - onder leiding van Sirris en Agoria. Met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) bieden ze een geïntegreerde dienstverlening aan om de groei en innovatie van de Vlaamse industrie te stimuleren.

Dankzij deze samenwerking kunt u als Vlaams bedrijf beroep doen op een schat aan professionele kennis en jarenlange ervaring om uw technologische innovatie op te drijven in digitalisering, duurzaamheid en industrie 4.0.

Discovery Date