Fill 4

Waarom Innovaders?

10 sectoren

100 vragen

1000 oplossingen

Innovaders, dat zijn 10 ervaren innovatiepartners verspreid over evenveel sectoren. 10 fantastische partners die u inspireren, stimuleren, ondersteunen en bovenal helpen innoveren. Want the time is now!

Ons doel

Maart 2020 begon immers met een wake-up-call van wereldformaat. COVID-19 klopte aan ieders deur en bracht plotsklaps een hele reeks aan globale veranderingen met zich mee. Megatrends zoals digitalisering en duurzaamheid wonnen nog meer aan snelheid. Veel bedrijven wisten even niet meer van welk hout pijlen maken, maar deze tijden van disruptie bieden ook unieke kansen. Innovaders staan klaar ondernemers te helpen hun veerkracht te hervinden en fundamenteel te vernieuwen.

Stevig verankerd in uw sector, zijn onze 10 centra ideaal gepositioneerd om u te ondersteunen bij innovaties. Onze experten stellen hun diepgaande markt-, product- en technologische kennis tot uw beschikking in een samenwerkingsformule op maat van uw bedrijf.

Elke innovatiepartner is sectorspecifiek en dat speelt enkel in uw voordeel.

Onderzoek de toekomst

Naast innovatietrajecten op maat, lopen continu collectieve onderzoeksprojecten bij de 10 partners. De voordelen hiervan zijn legio. Anders dan bij innovatietrajecten voor één onderneming, kan uw bedrijf aansluiten bij een collectief onderzoek of zelf onderzoek initiëren. Dit verlaagt de (financiële) drempel om te innoveren, zeker voor kmo’s. De samenwerking met andere bedrijven uit uw sector en de link tussen Innovaders-partners onderling, zorgt bovendien voor een uitwisseling van kennis en expertise en leidt op haar beurt tot innovatie en groei. Interessant? Op de websites van elk van de 10 partners vindt u een lijst van de lopende collectieve onderzoeken.

Innovaders aan het woord

Normenantenne tot uw dienst

Het volume aan normen neemt dagelijks toe. Via de normenantennes kan uw innovatiepartner u informeren over de geldende normen en reglementeringen op (inter)nationaal niveau.

Discovery Date

Ook graag op date met de toekomst?

Wil u innovatie in uw bedrijf extra stimuleren? Een product laten testen of certificeren? Technologisch of ander advies krijgen? Kom bij ons op Discovery Date en laat u inspireren door ons aanbod. Maak kennis met al onze diensten en ontdek op welke manieren we uw ambities kunnen ondersteunen. Ons team van experts kijkt er alvast naar uit om u beter te leren kennen!

Klik op de button, selecteer uw sector, vul uw gegevens in en we stellen u met veel plezier enkele vrijblijvende mogelijke kennismakingsmomenten voor.

Fill 4
Discovery Date