Fill 4

Kennis, enthousiasme en nieuwsgierigheid

Innoveer met ons!

Kies de meest geschikte innovatiepartner(s) voor uw bedrijf, afhankelijk van de sector waarin u actief bent. Heeft u uw ideale partner(s) gevonden? Neem dan nu vrijblijvend contact op met het centrum van uw keuze en pluk binnenkort de vruchten van een succesvolle samenwerking! Nog niet helemaal zeker wie u het beste kan helpen, of innoveert u liever over de grenzen van de sectoren heen? Graag gaan we met u op zoek naar een geslaagde cocreatie!

Mail ons

Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal.

Innovaders aan het woord

Zij vertellen u met plezier meer over hun expertise en drijfveren. U kan ze hieronder ontmoeten!

partner

sector

Omschrijving

contact

BCRC

Keramiek

Dankzij BCRC kunnen bedrijven, uit de keramische en anorganische materialen sectoren, rekenen op gespecialiseerd onderzoek, technologische begeleiding en monitoring, inzake innovatieve processen en producten.

Buildwise

Bouw

Als onderzoeks- en innovatiecentrum draagt Buildwise (voorheen WTCB) bij aan de algemene innovatie en ontwikkeling in de bouwsector, door een brug te slaan tussen onderzoek en praktijk en het verstrekken van technische informatie, assistentie en advies aan bouwprofessionelen.

BIL

Lastechniek

BIL, of het Belgisch Instituut voor Lastechniek, staat in voor research en innovatie, corrosie- en schadeanalyse, materiaal- en lasbeproeving, normen- en technologisch lasadvies, opleiding en kennisoverdracht van las- en aanverwante verbindingstechnologieën voor alle mogelijke toepassingssectoren.

Centexbel

Textiel & kunststoffen

Door wetenschappelijke en technologische kennis te delen, helpt Centexbel bedrijven met het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve, hoogwaardige, veilige en duurzame producten.

CRIC-OCCN

Cement, cementgebonden materialen en en beton

CRIC-OCCN helpt bij vragen rond cement, beton en zijn bestanddelen door onderzoek en mechanische, chemische en duurzaamheidsproeven. Ze organiseren de normalisatie in het domein en zijn betrokken bij onderzoek en ontwikkeling van minerale bindmiddelen.

CRM Group

Metallurgie

CRM Group biedt R&D- en technologieoplossingen om de ontwikkeling van innovatieve processen en producten in de metaalindustrie te bevorderen. Voor industriële partners wordt zo een maximale toegevoegde waarde gecreëerd.

OCW

Wegenbouw

OCW (Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw) wil de wegenbouw versterken en duurzame innovatie stimuleren door onderzoek te organiseren en nieuwe kennis te delen. Samen bouwen we slimmere, veiligere en groenere wegen.

SIRRIS

Technologische industrie

150 experts helpen bedrijven de juiste technologische keuze te maken en hun innovatieprojecten succesvol te realiseren. Gecombineerd met hoogtechnologische infrastructuur en een uitgebreid industrieel partnernetwerk, zorgt Sirris voor future proof bedrijven.

VOLTA

Elektrotechniek

Volta is het Kruispunt voor elektrotechniek en ondersteunt haar partners met o.a. opleidingen, advies, strategisch onderzoek, infosessies en aanvullende vergoedingen.

WOOD.BE

Hout & meubel

Bedrijven uit de hout- en meubelindustrie kunnen bij WOOD.BE aankloppen voor technologisch onderzoek, advies, innovatieondersteuning, certificatie, veiligheidsadvies en normalisatie met het oog op een innovatieve en duurzame toekomst.

Discovery date

Wil u innovatie in uw bedrijf extra stimuleren? Een product laten testen of certificeren? Technologisch of ander advies krijgen? Kom bij ons op Discovery Date en laat u inspireren door ons aanbod. Maak kennis met al onze diensten en ontdek op welke manieren we uw ambities kunnen ondersteunen. Ons team van experts kijkt er alvast naar uit om u beter te leren kennen!

Klik op de button, selecteer uw sector, vul uw gegevens in en we stellen u met veel plezier enkele vrijblijvende mogelijke kennismakingsmomenten voor.

Discovery Date